Nem vagyok fényképész. Fotós vagyok, magamnak fotózok nekem tetsző dolgokat. Törekszem a tökéletességre és a harmóniára. Nem akarok trendeket követni – de követem a részemről példaképnek tekintett művészeket. Hobbiból foglalkozom a fotózással és a képszerkesztéssel, fő foglalkozásom a gépgyártás területe.

Gyerekkoromban kezdtem ismerkedni a fotográfiával, végigjártam a kötelező lépcsőfokokat. Családi eseményfotókkal kezdtem még a filmes korszakban. Elsők között tértem át a digitális technikára. Ma is tükörreflexes digitális gépet használok. Próbáltam gyorsan fejlődni, a segítségért örökké hálás leszek a fotozz.hu  és a fotovilág.hu közösségének. A más fotósokkal / művészekkel a 2003-2010 közötti inspiráció és kapcsolatok tartós hatással voltak az életemre.

Amint ezt könnyedén megnézheted galériáimban, alapvető témám az emberek fényképezése, akiket szó szerint szeretek „szerepeltetni”, valamilyen történetbe ágyazni. Fő érdeklődési köröm az aktfotográfia, a női test szépségének ábrázolása műtermi és természetes körülmények között. Számomra ez egy nagyon különleges kihívás a fotózásban. Először is, mert ez egy különösen nehéz fényképészeti terület, másrészt kedvelem ezt a műfajt, mert nagyszerűen összekapcsolja a két preferált műfajomat: az emberábrázolást és az emberi test szépségének bemutatását célzó  művészi fényképeket.

Fotós érdeklődésem nagyon korán az emberek fényképezésére összpontosult – mind a célzott portré fotózás, mind az emberek életszerű fényképezése formájában. Végül 2003-ban elkezdtem a stúdiófotózást, gyakorlatban elsajátítottam a természetes és mesterséges fények használatát, de a szokásos stúdió-háttér gyakran sterilnek és unalmasnak tűnt. A Photoshop és a különféle képmanipulációs technikák segítségével végül megtaláltam az átmenetet az életből a stúdió légkörbe, amelyben az ábrázolt emberek más térbeli jelenetbe kerülnek. Számomra az igazi munka általában csak a fénykép készítése után kezdődik. Jelenleg erre összpontosítok, de nem minden fotómat szerkesztem és módosítom így. Mindig vannak olyan portrék, amelyek ugyanolyan látványosak, vagy talán még jobb is, ha nem szerkesztik őket.